Εξοπλισμός camping

H αγάπη μας προς το camping μας ώθησε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα είδη camping που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Στο klaoudatos.gr θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη κάμπινγκ για αξέχαστες διακοπές, απολαμβάνοντας όλες τις χαρές της φυσικής ζωής, της θάλασσας και του βουνού. Βρες σκηνές, υπνόσακους & στρώματα ύπνου, έπιπλα και διάφορα άλλα συμπληρωματικά είδη. To camping είναι τρόπος ζωής, ζήσε και εσύ το χόμπι σου στο μέγιστο!

Best Sellers

Τα κορυφαία μας είδη camping που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας είναι τα παρακάτω:

Σκηνές camping

Καρέκλες

Τραπεζάκια

Τσάντες ψυγεία

Τραπέζια πικ-νικ

Γιατί να μας επιλέξετε

Εμείς στον Κλαουδάτο έχουμε μεγάλη εμπειρία στα είδη camping και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε. Με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας στην Τζών Κένεντυ 84, Περιστέρι οι εξειδικευμένοι μας υπάλληλοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο εξοπλισμό για να απολαύσετε τις υπαίθριες σας δραστηριότητες.

Που θα μας βρείτε

Βρισκόμαστε στο Περιστέρι στη διεύθυνση Τζών Κένεντυ 84 μπορείτε να έρθετε μέσω Λεωφόρο Κηφισού αν έρχεστε από νότια προάστια, μέσω Λεωφόρου Αθηνών αν έρχεστε από κέντρο Αθήνας και μέσω Θηβών αν βρίσκεστε στα δυτικά προάστια.