Φύλο
Επιλέξτε βάση φύλου
Μέγεθος
Επιλέξτε βάση μεγέθους
Φύλο
Επιλέξτε βάση φύλου
Μέγεθος
Επιλέξτε βάση μεγέθους

Σκηνή Junior Breeze 3.1 Panda Outdoor

52,90

Η σκηνή Junior Breeze 3.1 της Panda Outdoor είναι μία ανθεκτική και ποιοτική σκηνή τριών ατόμων, ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την φύση και χρειάζονται ανθεκτικό και έξυπνο εξοπλισμό.

Πυξίδα Compass Field Silva

25,20

Η πυξίδα Compass Field Silva διαθέτει πλάκα βάσης με μέτρηση χάρτη σε mm και κλίμακες 1:50.000 και 1:25.000, συμβατή με τους περισσότερους χάρτες. Διαθέτει στεφάνη από καουτσούκ DryFlex™ για βελτιωμένη άνεση και πρόσφυση, καθώς και αποσπώμενο κορδόνι ασφαλείας.

WEB OFFER -15%

Μπότες σκι Duo 3 Max εφηβικές Alpina blue/red

110,50

Ακόμη και οι αρχάριοι αξίζουν έναν εξαιρετικό εξοπλισμό. Η μπότα DUO 3 Max με το ανατομικά διαμορφωμένο κέλυφος της και την εκπληκτική σχεδίαση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο βουνό.

WEB OFFER -10%

Μάσκα ski/snowboard Pulse Julbo

80,95

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και στυλ που διατίθενται στο μοντέλο μας PULSE θα ικανοποιήσει όποιον αναζητά ένα νέο ζευγάρι γυαλιά του σκι! Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια με ένα κράνος, συνδυάζουν ελαφρότητα και άνεση χάρη στο μινιμαλιστικό πλαίσιο και τους αφρούς υψηλής ποιότητας.

WEB OFFER -10%

Μάσκα ski/snowboard Spot Cat3 παιδική Julbo

31,45

Για παιδιά από 3 έως 6 ετών η JULBO προσφέρει μία ελαφριά και άνετη μάσκα με ένα ευρύ και ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο και φακό κατηγορίας 3.