Τo έμπειρο προσωπικό του klaoudatos.gr, θα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τον εξοπλισμό σας Ski & Snowboard. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε τον εξοπλισμό σας για ενα γενικό service το οποίο περιλαμβάνει: Ακόνισμα των ακμών, κέρωμα του πάτου, κάλυψη χτυπημάτων στον πάτο και ρυθμιση των δεστρών. Μπορούμε επίσης να κάνουμε συντήρηση αναλογα με τις ανάγκες σας.

Το προσωπικό μας ειναι στη διαθεση σας για να σας λύσει κάθε πιθανή απορία. To service (σέρβις) του εξοπλισμού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του Περιστερίου όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς και στα καταστήματα Λιβάδι Παρνασσού και Καλαβρύτων τους χειμερινούς μήνες.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για service ski/snowboard μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στα αριστερα είτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα Τζών Κένεντυ 84, Περιστέρι είτε να μας καλέσετε στο 210 5763935.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στην αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.