Άλλη μία χιονοδρομική χρονιά για το ski bus έφτασε στο τέλος της!
Ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και φέτος!
Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και χαρές!
Ραντεβού σε λίγους μήνες!

Θανάσης Κλαουδάτος

Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 λειτουργεί το θρυλικό SKI BUS ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ.

Έχοντας εξυπηρετήσει ήδη αρκετές γενιές, συνεχίζει να εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους στις εξορμήσεις τους σε Παρνασσό και Καλάβρυτα με ασφάλεια και σταθερή ποιότητα αναλλοίωτη στον χρόνο.

Καθημερινές και σαββατοκύριακα πραγματοποιούμε δυο διαφορετικές διαδρομές, μία προς χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και μια προς χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων με πολλά σημεία επιβίβασης και αυθημερόν επιστροφή, πάντα με ασφάλεια και χαμηλές τιμές.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται την χειμερινή χιονοδρομική περίοδο και με βασική προϋπόθεση ότι λειτουργούν για χιονοδρομία τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού και των Καλαβρύτων αντίστοιχα.

Στις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου δεν εκτελούμε δρομολόγια.

 

Ο τιμοκατάλογος των εισιτηρίων του Ski Bus Κλαουδάτος διαμορφώνεται ως εξής:

 • Άνω των 12 ετών: 22€ ημερήσιο εισιτήριο.
 • Παιδιά από 5 έως 12 ετών: 16€ ημερήσιο εισιτήριο εφόσον συνοδεύονται.
 • Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν.
 • Για την διαδρομή προς Χ. Κ. Παρνασσού, για τους εκδρομείς που θα επιβιβαστούν από Αράχωβα στα 15€ και από το Λιβάδι κατάστημα Κλαουδάτος 15€.
 • Για την διαδρομή προς Χ. Κ. Καλαβρύτων, για τους εκδρομείς που θα επιβιβαστούν από Πούντα το εισιτήριο είναι στα 17€ και από το κατάστημα των Καλαβρύτων στα 15€.
 • Δεν υπάρχει φοιτητική έκπτωση.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Ski Bus μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας για το χιονοδρομικό κέντρο που σας ενδιαφέρει, είτε να μας καλέσετε στα 210 5763935, 6970036206 είτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα Τζών Κένεντυ 84, στο Περιστέρι.

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις για την επόμενη μέρα είναι έγκυρες μόνο αν γίνουν έως τις 19:00 την προηγούμενη μέρα. Για τις αναλυτικές θέσεις των στάσεων δείτε τους πίνακες μας παρακάτω. Μετά απο την υποβολή της φόρμας θα σας έρθει και επιβεβαιωτικό email. Αν δεν το βρείτε ελέγξτε τα διαγραμμένα/spam.

Eπιβίβαση από τις στάσεις Αράχωβα, Λιβάδι και Καλάβρυτα δε γίνεται προκράτηση, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6936645853 μετά τις 6.00 το πρωί για διαθεσιμότητα.

ΦΟΡΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ Χ.Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ Χ.Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Συχνές ερωτήσεις (FAQ):

· Αν πάω στον Παρνασσό ή στα Καλάβρυτα και δεν γυρίσω αυθημερόν τι πληρώνω για την μεταφορά μου;

– Το εισιτήριο που πληρώνετε είναι ημερήσιο, το οποίο σημαίνει ότι πληρώνετε 22€ την ημερήσια μεταφορά σας, άρα αν δεν γυρίσετε αυθημερόν πληρώνετε 22€ για να πάτε την μια μέρα και 22€ για να γυρίσετε άλλη μέρα, σύνολο 44€ και επίσης χρειάζεται να κάνετε και την αντίστοιχη κράτηση.

· Υπάρχει δυνατότητα να αφήσω τα πράγματά μου στο λεωφορείο για όση ώρα είμαι στο χιονοδρομικό κέντρο;

-Ναι, υπάρχει δυνατότητα έπειτα από συνεννόηση με τον οδηγό του λεωφορείου, απλά να αναφέρουμε ότι είναι υπ’ ευθύνη σας.

· Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η χιονοδρομία, μου επιστρέφεται το κόστος;

Σε περίπτωση που λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή για λόγους ανωτέρας βίας, δε κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί χιονοδρομία  ή να φτάσει το ski bus στο χιονοδρομικό, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη και δεν επιστρέφεται το κόμιστρο μεταφοράς.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ SKI BUS ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ

 

 • Λ. ΑΘΗΝΩΝ
  ΩΡΑ ΣΤΑΣΗΣ 5:40 π.μ.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 102 & ΘΗΒΩΝ
  ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: ΘΗΒΩΝ
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ MEDIA MARKT

 

 

 • ΔΑΦΝΙ
  ΩΡΑ ΣΤΑΣΗΣ 5:50 π.μ.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 374
  ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΝ
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΣΤΗΝ ΕΣΟΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

 

 

 

 

 • ΠΟΥΝΤΑ
  ΩΡΑ ΣΤΑΣΗΣ 07:20 π.μ.
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ

 

 

Τιμοκατάλογος Χιονοδρομικό Καλαβρύτων (Χειμώνας 2024)

Το χρονικό διάστημα 23/12/2023 έως 07/01/2024 καθώς και ΟΛΑ ΤΑ Σ/Κ & ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ θεωρούνται "ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ". Όλες οι άλλες ημέρες θεωρούνται ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ SKI BUS ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τιμοκατάλογος Χιονοδρομικό Παρνασσού (Χειμώνας 2024)

 

ΦΟΡΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Ski Bus μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας για το χιονοδρομικό κέντρο που σας ενδιαφέρει, είτε να μας καλέσετε στο 210 5763935, 6970036206 είτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα Τζών Κένεντυ 84, στο Περιστέρι

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις για την επόμενη μέρα είναι έγκυρες μόνο αν γίνουν έως τις 19:00 την προηγούμενη μέρα. Για τις αναλυτικές θέσεις των στάσεων δείτε τους πίνακες μας παραπάνω. Μετά απο την υποβολή της φόρμας θα σας έρθει και επιβεβαιωτικό email. Αν δεν το βρείτε ελέγξτε τα διαγραμμένα/spam.

Eπιβίβαση από τις στάσεις Αράχωβα, Λιβάδι και Καλάβρυτα δε γίνεται προκράτηση, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6936645853 μετά τις 6.00 το πρωί για διαθεσιμότητα.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ Χ.Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ Χ.Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ